Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Ålder och klokskap

 

Det pågår en ständig livsprocess, en inre förändring, ungdomsårens trevande försök lägger grunderna.

Framgångar och misstag ger livserfarenheter, kunskaper som oftast finns med genom hela livet.

 Det sägs att vi alla blir äldre och klokare, stämmer detta verkligen eller hur var det nu.

Vissa livserfarenheter blir aldrig till klok livskunskap, stora lockande känslor vill ibland göra om misstagen.

 Ofta ser man rationellt på de problem som kan följa, lusten i de beslut som görs väger betydligt tyngre.

 Man är bara så klok som man själv tillåter sig att vara, ålderdom och klokhet har nog inget större släktskap.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 06:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65