Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto .


De små underverkens storhet

 

Förälskelsens lilla frökapsel minns den blomstertid som var

Då kronbladen har fallit så finns en sista längtan kvar

 

Ett skapelsens underverk i perfektion visar naket upp sig

Likt en himlakropp i sitt universum visar den sin position

 

Ur denna lilla himlakropp ska skönhet återskapas nästa år

Nu väntar återhämtningstid och längtan till en solig vår




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-11 07:15



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Som en universell
'liten' poesibomb!
:}
2018-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65