Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, vad säger man, det bara flyter på ändå


Men även rund

Har lämnat flytedonen hemma
Framför finns bara horisonten ....... det kan stämma
Har gjort sträck i räkningarna
Understrykningen till griften
Det bara guppar på
Det bara flyter på ändå
Javisst, att följa strömmen
Sträcker ut en arm och ett ben
För sent ser jag bakom horisonten
att jorden är platt
Men även rund
Jag närmar mig stranden




Fri vers av Bengt OVE Nilsson
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-11 22:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt OVE Nilsson
Bengt OVE Nilsson