Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
identifikation


namn

har du känt dig bekväm
med dina namn, för- och efternamn
har du känt att
det är du

att vanan har visat sig vara rätt
att dina namn fortfarande
är lika mycket du, som de var tidigare
och ... kanske ännu mer nu

Praktiskt att ha ett eget namn
för att känna igen
och bli igenkänd


att vara ett namn
i stället för
anonym
och inte veta
vem man är




Fri vers av Bengt OVE Nilsson
Läst 176 gånger
Publicerad 2019-03-01 11:48



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
Tankegångar som sällan kommer upp för mig. Däremot de motsatta att vara anonym eller att bli betraktad som sådan
måste i det senare fallet vara hemskt.
Tankeväckande.
2019-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Bengt OVE Nilsson
Bengt OVE Nilsson