Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag kan inte minnas

Allting tar lång tid idag
jag kan inte minnas
när jag andades senast
sist




Fri vers av Bengt OVE Nilsson
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-05-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bengt OVE Nilsson
Bengt OVE Nilsson