Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjöungfrun



Hela havet sprängde
gasten överbord
och i medvind krängde
giren genom jord,
spöket som jag sökte
la sig nedan skär,
krut och motlut krökte
färden som jag bär.

Mojnat haver havet
mot min skrovsabyss,
bojat skaver navet
mot min skrotkabyss,
hyst är mitt Elysium
från den stunden nyss
men dess ekvilibrium
vägs ur kaosets kyss.

Spejarspöken sprängde
hav från mig till ej
och insprängt förvrängde
äventyret Dig.









Bunden vers (Rim) av anathema VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-12 01:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

anathema
anathema VIP