Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Våga mötas

 

Det första mötet avgör fortsättningen och kan aldrig göras om 

Det goda mötet väcker nyfikenhet, en fortsatt önskan om närhet växer fram

 En bubblande glädje spirar inombords och tillvaron färgas i ljusa nyanser

 Att våga mötas gör livet rikare, det mänskligt fina växer i det goda mötet

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-12 08:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65