Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Förälskelsen

 

Kärlekens finmaskiga garn fångar lätt in små outtalade gester

Förälskelsens magi får hjärtat att göra glädjefulla kullerbyttor

 Förälskelsen förblindar och skakar om, en kapitulation äger rum

 Förälskelsens varma låga tinar snabbt upp frusna själar

 De små gesternas tydliga språk behöver ingen ordlista

 Din doft skapar ett önskvärt starkt beroende, jag fylls av välbehag

 Förälskelsens kraftfullhet kan få den kallaste vinterdagen att övergå i varm vår

 Starka röda känslotrådar knyts kraftfullt samman 

 Kärleken växer sig stor och stark, den övervinner allt




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 199 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-12 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65