Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är säkert, jag är inte värld dig

Jag väcker mig själv och ser mig i spegeln och frågar mig själv,
Hur mår jag?
Jag hör röster som säger att jag måste fixa allt.
låt mig flyga ifrån det här, till min egna lilla värld.
du är min duva och nu tänker jag släppa dig fri.
och jag ensam får bli.
ensam kvar, se mig bara som ett svar.
Svar på frågan när du inte vet vart du ska tavägen,
kom till mig. Hos mig är du säker.

Du kommer ifrån havet och du hade kravet.
kravet av att komma hit, du vill bli säker.
och när du mig möter och blir förvånad
av att jag stöter, stöter bort dig.
Många sa att jag inte är värld dig.




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 319 gånger
Publicerad 2006-06-07 19:41



Bookmark and Share


    Camillaa
riktigt bra :)
2006-08-18

    Bauer.
Flyg till mig och glasburken, du är alltid välkommen <3
2006-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson