Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hösten blåser, mamma är för svag och lillebror leker med hormoner


Hösten utvecklas fortfarande
och det gör du också, lillebror

Löven brinner fortfarande
för att vara starka nog att inte ramla
det gör du också, mamma

Jag gillar dem där missbildade färgerna

som finns nu på hösten
på alla för svaga löven
... håll ut mamma




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 542 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-22 20:50



Bookmark and Share


    Kill-something
riktigt fin text:) fräckt sammansatt med höstens alla stadium blir helt plötsligt tecken i livet :) jag gillade den. hoppas mamma blir bra igen:)
2007-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson