Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några få sekunder som symboliserar en ren evighet och ett rent helvete sedan några få sekunder som s


Tycker du om mig?

jag ser att dina pupiller drar ihop sig
och ditt hjärta dunkar snabbare

i en hastig fart fram på E20
sedan ligger jag i en burk
röd målarfärg
i världens ände, gud vad jag skäms

Sedan flyger det flygplan ifrån mitt huvud
som fraktar med hjärnceller
nu kan jag inte kan tänka längre

5,6,7,8,9,10 hjärtslag senare


nej det gör jag inte

ett hugg i ryggen
ett hugg i magen
ett hugg i hjärtat
ett hugg i bakhuvudet

1,2,3,4,5 sekunder senare


Nej, det gör jag inte. Jag älskar dig




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 1031 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-16 19:29



Bookmark and Share


    fakeheaven
som någon skrev, pulsen ökade! sjukt bra! applåd
2008-06-22

  octobertragedy
oh helt fantasiskt!
2007-11-20

    Chanel
helt underbar dikt, älskar\'t.
2007-11-19

  Sofiapoema
hm, *hitta rätt ord här nu..* Hysteriskt bra! Tänkte citera ngt extra fint men det fanns för mycket! Haha, ha det bra :)
2007-11-19

  boobcacky
fett bra. Jag säger inget mer, bara -
sluta aldrig skriva.
2007-10-18

  soulmate_
snygga effekter men det är inte de som gör texten!rå,stark,cool.riktigt bra!
2007-10-17

    Kill-something
riktigt bra text=) applåder!
2007-10-16

  R-M
Du är bra!
pulsen steg påriktigt när ja läste den här...lättläst men ändå djup med en liten twist..bra jobbat! aplåd och bokmärkelse! :D
2007-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson