Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyra förtvivlade hjärtan

Där ligger Niklas, han som drömmer om att hittas
Oförutsägbara Niklas, som kan beröra en själ med att kittlas

Där springer Maria, hon som precis nekat över att sin älskade firat
hon förnekar, alla kärlekens lekar, samtidigt som hon fortfarande letar

Där står en förvirrad Carl, som gömmer ringen i ett guldfodral
Ner för kinden rinner en tår, han lämnar Maria i sina fotspår

Där står Hanna, som försöker banka in i sin panna att förevigt stanna
att aldrig lämna denna jord, och försöka leva med mycket mod




Fri vers av Jessikalbertsson
Läst 352 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-09-02 19:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessikalbertsson
Jessikalbertsson