Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stackare

att hela ens liv kan förändras på bara några minuter är overkligt
igår inträffade det overkliga
hon förlorade sin mamma
stackars henne




Fri vers av Fairy
Läst 336 gånger
Publicerad 2006-06-07 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy