Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Tankar kring ett gammalt släktalbum

 

Jag tittar igenom fotona i mitt gamla släktalbum

De gamla korten blir levande och talar lågmält till mig

Inom mig kan jag höra allt det som förevigats i bilden

Jag kan se likheter mellan mina förfäder och mig själv

Släktbanden blir så tydliga och knyts fint samman

Jag kan se äldre tider länkas samman med min nutid

Det kommer en tid då även jag blivet till ett gulnat foto

Dåtid och framtid knyts samman till mitt eget här och nu

En berörande reflektion får mig djupt ödmjuk inför livet




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 228 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-13 10:53



Bookmark and Share


  Viksten
Tänkvärt
2018-05-13
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65