Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blodbad

Jag ser att ån har svämmat över
Vattnet har en märklig färg
Jag vandrar trött och sliten ner på fältet
Mina stövlar de är röda just idag

Många kan väl simma
Men det hjälper inte nu
När faran kommer ovanifrån
Har den oss i varje sikte




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 483 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-13 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream