Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sluta bara med dina sms. OK

Vad faán är det för fel på dig?
Vad exakt är det du inte fattar med meningen
\"jag vill inte ha något mer med dig att göra\"
Vad är det du inte förstår?
Vad?
Jag hör aldrig av mig till dig.
Jag svarar inte på dina sms.
Vad är det som är så svårt att fatta
Jag börjar bli jävligt mycket tröttare på dig nu än vad jag redan var innan
Det är över 6 månader sen det tog slut

Vi var vänner.
Bästa tänkbara att starta ett förhållande på.
Tyckte jag då.
Vi hade bara känt varandra i ett halv år
Jag kände en kärlek till dig, du kände en kärlek til mig.
Vi trevade om vi skulle våga
Vi började umgås och ha dater istället.
Jag gillade dig.
Vi blev ett par.
Jag var kär.

Ända tills jag började märka saker jag inte såg som kompis
Du var manipulativ. Jävligt manipulativ.
Du var stark psykiskt, på något sjukt sätt men oxå på ett bra sätt.
Det bra sättet var verkligen bra för mig. Det bugar jag för. Det dåliga var......... ja inte bra, inte bra alls. Du lyckades trycka ner mig.
Eller om jag tillät det.
Jag fattade inte vad som var fel när jag var inne i karusellen
Det började snurra fortare, fortare och fortare
tills jag insåg att hoppar jag inte nu så blir jag antingen fast eller
så spyr jag galla.
Jag hoppade.
Det tog mig 4 månader ,en trött syster, mor o kompisar med hål i ören av mitt tjat om dig tills jag mådde bra igen.

Mitt livs kortaste förhållande.
Det tackar jag för.

Så dra åt helvete din jävel




Övriga genrer av Patrik G
Läst 518 gånger
Publicerad 2006-06-07 20:33



Bookmark and Share


    Erika H
Tät text, vilket flöde, rusar igenom i 120.
Helt enkelt skitbra!!!!!
erika
2006-09-27

  Mangal VIP
Oj. Starka ord. Kärlek och hat om vartannat. Jag upplever en sårad person som fått många insikter. Suverän rubrik! Skön berättarform.
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Patrik G
Patrik G