Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att uppfatta det subtila


Vad vinden säger?

 

 

 

Jag försöker att lyssna

vad vinden säger?

Lyssnar noga till spröda toner

så spröda att jag inte förnimmer

hela dess subtila budskap

 

I min fantasi fyller jag på

med de toner som saknas

i hopp om att de är de rätta

 

Men osäkerheten finns där

Vad vinden säger?

Finns där de toner

som fyller våra sinnen

med harmini, kärlek och glädje?

*

Jag önskar det så innerligt

 

 




Fri vers av Nils-Robert
Läst 413 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-05-13 21:04



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Livets melodi i dur och moll....
2018-05-15

  Janina Kaminska
Välformulerade tankar
2018-05-15

  ULJO
Väl skaldat
2018-05-15

  Rise Little One
Känner igen de här tankarna
2Vad vinden säger?

Finns där de toner

som fyller våra sinnen

med harmini, kärlek och glädje?

*

Jag önskar det så innerligt"

Ja det önskar jag med...

2018-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text som jag tror att många av oss har varit med om någon gång!
2018-05-14

  stig wikman
Vindens toner har
en ljuvlig harmoni
Som du beskriver
i din vackra poesi.
2018-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Nils-Robert
Nils-Robert