Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Vårmorgon i kustnära land

 

Morgondimman ligger tät över kustnära land

Solstrålar kämpar för att besegra marknära moln

Dagsljusets nyanser förändras mot en ljusare ton

Fåglarnas kvittrighet stegras för varje vårdag

I skogsdungen har påskliljor färgat marken gul

Vitsippor breder ut sig och ramar in det gyllengula

Själv upplever jag känslan från tidigare ljuvliga vårar

Jag försöker slänga bort det som stör min vårdag

Låter gamla bekymmer följa med till lövkomposten

Jag vill åter bli som det nyfikna barn jag en gång varit

Det finns så mycket att uppleva och det väntar på mig

Min luftballong är fylld av energi och vill sträva uppåt

Jag kapar mina förtöjningar och flyger iväg mot det blå

Jag upplever hur luften blir lättare att andas igen

Kan uppleva en sensuell känsla av äventyr i maggropen

Jag öppnar ögonen igen och ser att solen brutet igenom

Jag är tacksam för ännu en upplevelserik dag i mitt liv

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 265 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-13 22:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65