Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto.


Längtans väg

 

Min stora längtan vart för du mig nu. Jag vandrar på en okänd och krokig väg, framför mig kan jag tydligt se min stora önskan.

 Vägen viker plötsligt av och korsas av en sidoväg, min önskan lever kvar men sikten begränsas stort, sikten försvinner stundtals helt ur mitt inre synfält.

 Då jag ser min önskan igen är längtan större än någonsin, jag blir euforiskt glad, känner kittlande jubel inombords.

Jag vill för alltid bevara den underbara känslan inom mig, jag följer dig så gärna stora längtan vart du än mig för.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-14 06:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65