Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man är liten vill man ibland vara stor. När man är stor vill man ibland vara liten.


Liten och stor

När jag var liten - ville jag bli stor.
- Jag ville vara ute till sent på kvällen.
- Jag ville kunna dricka alkohol och gå på fest.
- Jag ville jobba och slippa alla läxor.
- Jag ville fatta mina egna beslut.

Nu när jag är stor - vill jag bli liten.
- Jag vill att någon skall undra vart jag är.
- Jag vill kunna vara ute hela dagarna med mina vänner.
- Jag vill gå i skolan och inte behöva bekymra mig över räkningar och ekonomi.
- Jag vill att någon skall säga åt mig vad jag ska göra.




Fri vers av Nattis83
Läst 397 gånger
Publicerad 2006-06-07 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nattis83
Nattis83