Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto, Göteborgsvår


Nya dimensioner

 

Du fick mig att höja blicken och visade mig en väg framåt.

Du var min spegel, jag vågade se mig själv, kände trygghet.

Du trodde uppriktigt och tydligt på mig, du stärkte mig.

Jag kunde uppleva nya livsbejakande sidor hos mig själv.

Jag litade på dig och vågade pröva de nya sidor jag upplevt.

Jag har nu upplevt helt nya dimensioner hos mig själv.

Du visade på nya möjligheter, redskap som nu berikat mig.

Mitt förtroende och min respekt för dig är den allra största.

Jag upplever sedan länge en mycket stark vänskap med dig.

Min stora önskan är att vi kan fortsätta att berika varandra.




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 140 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-15 08:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65