Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarförälskelse

 

 

 

sol, sommar och varma dagar

jag gör som jag behagar

klär mig löst och ledigt

allting är fredligt

 

vinden leker med min kjol

jag doftar likt kaprifol

mottaglig för invit

sprängfylld likt dynamit

 

av kärlek är sinnet full

kom ska vi leka kull!

kom om du vågar

leka med kärleks låga

 

sommarnatts mjuka leende

ingenting sker utan förbiseende

vi ska leva det ljuva livet

du får gärna ta initiativet

 

famna min mjuka barm

jag smälter i din famn

hett, hett det är

när man är kär

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-15 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP