Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Säröfjorden ligger blank

 

Det är en något kylig men solig morgon i början av april, Säröfjorden ligger spegelblank reflekterande solstrålar och i luften syns formationer av gäss ljudligt passerande.

Jag rör om mitt honungsblandade rykande varma te samtidigt som jag tittar ut genom köksfönstret och njuter av allt fint jag ser.

I flera av fågelholkarna jag satt upp råder stor aktivitet, talgoxen hämtar in torrt gräs och förbereder för att flytta in. Nötväckan knackar rytmiskt och modifierar sin fågelholk.

På golfbanan har årets första gräsklippning påbörjats och själv ska jag ta med mig den stora tekoppen ut i solen till min skyddade solplats och dagdrömma en stund.

Jag ska blunda och låta solen smekande värma min hud, vill känna hur hela jag tillfredsställs av värmen och uppfylls av vällust där tankarna förflyttar mig till solvarma berghällar invid havet.

Jag förbereder mig att möta sommarkänslan redan nu och önskar att även du ska kunna få uppleva allt detta fina. Livet är verkligen omväxlande men för det mesta är allt väldigt skönt.

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65
Läst 190 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-15 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65