Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och jag, längst bak i bussen

okej, jag vet att jag kräver för mycket när jag vill att det ska bli som förut. att du och jag ska kunna bli vi igen det går inte, det existerar inte.


november blir decemeber, december blir janauri, januari blir februari, februari blir mars, mars blir april, april blir maj, maj blev juni juli augusit.

nu kommer vi inte längre, våra intensiva försök dog samtidigt som vintern tynade bort.

men ingen kommer någonsin förstå vad vi (du och jag) har upplevt och vad vi gått igenom, varje vecka, varje dag, varje timma, varje sekund.

för det var du, bara du som hade konsten att rädda en hel sommar.



... för tro det eller ej, men det kommer alltid att vara du och jag lägnst bak i bussen.




Övriga genrer av Marre2
Läst 443 gånger
Publicerad 2006-06-07 21:29



Bookmark and Share


  Malina
Jag vet....
Nu har jag kommenterat alla dina texter tror jag. Men jag kan fan inte låta bli. Vad då att du inte hatr känslan kvar? OMG marre, du har mer än bara känslan kvar. Du har stil!

Sorglig men endå lite lyckligt slut. Slutraden gjorde mig lite glad. Så himla fint skrivet var det. :)


"för det var du, bara du som hade konsten att rädda en hel sommar.
... för tro det eller ej, men det kommer alltid att vara du och jag lägnst bak i bussen."

Marre, jag är impad!
2006-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Marre2