Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är de enda vi har kvar.

Vad ska vi prata om idag? var det du som blev som jag. vi jagar ögonblick bara för att vara nånting mer än bra att ha. tankarna blev nog förstora och sprack. det är så dumt att bara försvinna, men ändå så dumt att stanna kvar. det är så trist att allt går åt helvete ibland. ingen vill vinna, vara den som fick ett tack. jag antar att det blir att gömma sig under täcket inatt, den här kalla natten, det är nog helt enkelt ett sätt att stänga av. finns ingen eld som orkar brinna längre, finns inga röda mattor, inte längre. jag antar att du vänjer dig. jag antar att du vet ensamhet, för det är det enda vi har kvar..




Fri vers av Marre2
Läst 482 gånger
Publicerad 2006-03-29 19:56



Bookmark and Share


  yoyyo
gillar denna slutet är väldigt bra :)
kanske skulle bli snyggare med lite radbyten annars bra skrivet
2006-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Marre2