Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag önskar mig egentligen ingenting

vi trodde att händerna räckte fram, för att iallafall nå fram till varandras fingerspetsar.
(och jag ler och tänker, vi mot världen, vi mot världen)

men vi når inte varandras händer, står igen och stampar på samma plats, vi försöker en gång till (bara en gång till)

och ja, jag når dig inte, men tror ändå att du ska höra när jag viskar att jag saknar dig


.. världen är så liten, men ändå sitter jag här ensam, utan dig, ditt skratt och din härliga dialekt.




Fri vers av Marre2
Läst 372 gånger
Publicerad 2006-08-01 17:51



Bookmark and Share


  Malina
Gud marre, VAD I HELVETE MENADE DU NÄR DU SA ATT DEN HÄR INTE VAR BRA? Hur mycket bättre går det att skriva? Vad har du på lager i ditt huvud då? Jag fattar verkligen inte. Jag sög i mig hela texten, och jag driver inte. Du är 2000 gånger bättre än mig med bara den här texten.


Och;
Varför är det bara jag som kommenterar?!
SKÄRP ER NI PÅ Poeter.se!
2006-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Marre2