Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som en färgglad målarbok

Lyckan skrattar åt mig, och sorgen spelar min sång. det var som den där sommaren som glömde bort oss, den som trampade på våra ord och gjorde inbrott i våra minnen. utan att egentligen ha en anledning.


för mörka lilla spegelbild, vad tänker du på? massvis med tårar döljer tankar. längtar och suktar efter det vi en gång haft, men som vi förlorar, om & om igen. för tro inte att dina ord inte kommer att ligga kvar här, och tro inte att havet sköljer bort dina fotspår. för du vet, dina ord ekar fortfarande i mitt huvud.

som en färgglad målarbok, går jag igenom sida för sida samtidigt som jag skrattar och tänker hur kul vi hade, för att sedan falla i gråt och förstå att det inte finns kvar.




Fri vers av Marre2
Läst 669 gånger
Publicerad 2006-04-21 14:49



Bookmark and Share


  sofiavishet
Otroligt bra och sorglig! väldigt verklighetstrogen, synd att inte alla sagor har bra slut...
2006-06-04

  Malina
Marre... jag säger inte det här för att jag är /vill bli (haha) Din vän. Alltså du skriver otroligt bra. Det ligger liksom något i texten som gör mig sorgset glad... Hmm... Vad lät det där som. :( Jaja, jag tycker verkligen om sätter du skriver *Bokmärkar*
Inledningen var underbar. :D Oj.
2006-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marre2