Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan

 

 

ljumma svaga vindar

syrenerna utslagna

bedövande doft

liljekonvaljen i blomning står

sprider väldoft

sommar i sin bästa tid

solen högt på himlen står

jag önskar det alltid vore sommar

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 175 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-16 11:36



Bookmark and Share


  Per Drysén
Sommarlängtan fint beskrivet
2018-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Sommartider, hej, hej
stanna länge, vi behöver dej!
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP