Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kommunikation

 

 

Utan emojen

uppfattas det jag säger

åt helvete fel!

 

RB 2018

 




Bunden vers (Haiku) av RitaBrunner
Läst 458 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-05-16 21:21



Bookmark and Share


  Minkki VIP
Just så, när vi inte längre får använda rösten och modulera tonfallen, eller rentav se den vi kommunicerar med i ögonen. Men alla förstår inte emojerna, misskommunikation råder mellan i- och andra paddor ;)
2019-05-01

    ej medlem längre
En bild, eller emoji, kan säga mycket, beroende på vem som läser.
2018-05-31

    Lars J
Får mig att tänka på de gamla tecknade serierna där fula ord blev till: !"/(¤#%%#*^> och det var ganska bra och oskyldigt om vi tänker efter ;-)
2018-05-18

    Maria Malm
Tankeväckande. Vad håller på att hända med språket..
2018-05-18

  Daniel_78 VIP
Det är lätt att le åt det. Men att uttrycka sig och tolka skriftspråket på nätet är nog något som kommer få stor plats i framtiden. Speciellt hos gemene man. Jag lägger till en, glad gubbe efter denna text :-)
2018-05-16
  > Nästa text
< Föregående

RitaBrunner
RitaBrunner