Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara älskad


Du hjälpte mig

Jag kände att du var jag
och jag var du

Just det var nyckeln

Hur du kom och gick

Smärtan i dina ögon

Längtan efter att någon skulle
kunna förstå det sanna behovet
av att få villkorslös kärlek.

När jag såg ditt hjärta förstod jag
att du aldrig skulle ta emot mig.

Insåg då att jag måste ta emot mig
själv.

Ge mig mitt sanna jag tillbaka.
Visa mig själv att jag är värd
att bemötas med respekt och värd
att älskas.

Kärleken och värdigheten kom inte
från yttre bekräftelse utan av att se
mig själv.
Förlusterna,
bortmanövreringarna, lögnerna,
och att gå en väg där ensamheten
och utanförskapet testats

När du låtsades som om jag inte fanns
och aldrig bjöd in mig
var det en spegel på min inre domare.

Insåg att vara den jag blev skapad till
är att älska och bli ÄLSKAD.

Bemöta mig själv med respekt och kärlek
och se min spegelbild i mina möten.

TACK!


















Övriga genrer (Drama/Dialog) av WyS VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-16 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP