Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försöker men lovar ingenting

Himlen är vit
Luften flaggar för regn
Våren känns i luften
Din plats är finast på hela kyrkogården
Jag är där varje dag
Jag berättar om det som händer
Om vår fantastiska son
Åh jag hoppas att du ser oss nu
Hur vi kämpar
Jag försöker
Försöker
Andas
Gråta
Räta på ryggen
Jag håller om de flätade fransarna på min favoritfilt
och låtsas att det är dina fingrar när jag ska sova.
Jag skjuter undan tankarna på att allt är slut
På mörkret utan dig
Jag försöker planera
Ett uppdrag för varje dag
Jag ska försöka
Men jag lovar ingenting




Fri vers (Prosapoesi) av Ett känsligt hjärta
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-17 13:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta