Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Springa hem till ekon

Jag går på skärvorna av mitt liv
Varje skärva
Ett minne
Varje minne lika smärtsamt
Lika mycket saknad
Förlust
En förlust är ett svart hål
Man kan inte leva på minnen
Varför skulle det vara ett liv?
Att leva på minnen,
när man bara vill leva utav bara helsicke
Men inte utan dig
Springa hem till ekon
Är inget liv




Fri vers (Prosapoesi) av Ett känsligt hjärta
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-17 13:40



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland frågar vi oss efter meningen
med livet
varför
gör livet så ont ibland

2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta