Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reser med hål i våra hjärtan

Vi bokade den där resan som vi pratade om
Vi bokade resan som vi så hett önskade och som,
vi skulle ha fått alla tre
Vi åker nu
Utan dig finaste du
Hjärtat slits itu
Älskade, älskade, älskade
Eller är du kanske med ändå
Ett litet tecken kan vi väl få?
För hur kan vi annars leva

Vi försöker att leva för dig
men hålet i hjärtat är så stort
Smärtan och saknaden så stor
Varje tanke minner om dig
Vår älskade
Vi reser nu till värmen och stränder,
som du skulle ha älskat
vi som skulle ha rest till så många länder
Vi köpte resan sådär förnuftigt som du skulle ha gjort
Vi reser med den vedervärdiga smärtan
Vi reser med hål i våra hjärtan




Fri vers (Prosapoesi) av Ett känsligt hjärta
Läst 256 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-17 13:42



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
våra vackraste minnen bär vi med oss var vi än finns.

vacker knyter du sorgens band.
kram

2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta