Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Åh himmel brinn

Åh himmel brinn
Färga marken röd
Jag kryper ur mitt skinn
Det här blir min död
Åh vind, smek min kind!
Torka mina tårar
Spela min lind
I denna värld för dårar
Åh himmel brinn i all världens färg
För mitt inre förtärs av allt svart
Vägen är spärrad av svarta berg
Allt står still jag kommer ingenvart
Tänk att jag aldrig förstod
hur hårt och kallt det är utan dig
Hur skyddad jag var av ditt mod,
under dina vingar hade du mig
Nu är jag ett naket fruset barn
och ska lära mig att leva på nytt,
och hålla mig undan förtvivlans garn
Navigerar i ljuset av tiden som flytt




Fri vers (Prosapoesi) av Ett känsligt hjärta
Läst 316 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-17 13:43



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
då oändligt smärtsamt
att vara ensam kvar
utan handen som var

kram <3
2018-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta