Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ror över ödsliga vatten

Jag ror över ödsliga vatten och tänker att jag ska berätta för dig
Jag vandrar över ödsliga kullar och på stigar i mörka skogar
Jag simmar i blanka vatten och låter mig omslutas
Jag lurar mig själv och tänker att jag kan sjunka när jag vill
Där jag ligger i tyngdlösheten och världen alla ljud är utestängda




Fri vers (Prosapoesi) av Ett känsligt hjärta
Läst 342 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-17 13:49



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vackra gemensamma minnen är en skatt i stunder av djup sorg.

viktigt leva ut sorgen förlusten av
en älskad människa ..
2018-05-17
  > Nästa text
< Föregående

Ett känsligt hjärta
Ett känsligt hjärta