Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från rabalder till rabarber

det har varit ett jädrans rabalder
på sistone, jag har inte riktigt räckt till
men nu får jag vara på stugan och göra vad jag vill
dikta och odla dill, sallad och rabarber




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-05-17 23:34



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Härliga rader som glr en glader! :)
2018-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Minns någon den tecknade hunden "Rabalder"?

https://www.youtube.com/watch?v=pJX-nk-F0Og

Det lustiga är att han heter "Roobarb" på engelska!

2018-05-18

  Larz Gustafsson VIP
Det verkar som en angenäm tillvaro.
2018-05-18

  Språk, hjärna!
Bra!
2018-05-18

  Bodingen VIP
Japp, odla rabarber, inte rabalder...
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP