Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MIN MITT ÄR INTE DIN MITT

 

mitt i mitt

är det bara

min mitt

inte din mitt

 

din mitt 

är bara din

mitt




Övriga genrer (Aforism) av Solstrale VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-18 16:30



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Jag har mitt och du ditt..mitt är inte ditt och ditt i allt detta är ditt. Ditt är ditt och mitt är mitt!

Haha..klurigt fyndigt!
2018-05-19

    Peter Söderqvist
En härlig text som kan förstås på många sätt.
Jag läser in en del tankar om äganderätten.
Bra skrivet.
2018-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP