Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto//Naturens eget kosmos


Stjärnklara nätter

 

Natten har lagt sig till ro och förbereder för ännu en morgondag, jag ser upp mot himlens rymd för jag saknar dig mycket, du var den klarast lysande stjärnan.

Jag känner tomhet av att inte få se dig så som jag sedan länge vant mig vid, du lyste upp min tillvaro och visade mig nya utvecklande vägar som jag började vandra på.

Jag vet att du finns därute någonstans och jag kommer att höja min blick mot himlen varje stjärnklar natt då jag återigen hoppas få se dig lysa klart för mig ännu en gång. 

 




Fri vers (Fri form) av Kensy65 VIP
Läst 309 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-19 00:07



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mjukt och fint och såå längtansfullt...
2018-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Kensy65
Kensy65 VIP