Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
16 september 2013


Rädd att älska

Du har korsat min väg, och
likt en svart katt, tyst
gjort mig till en träl.

All min stolthet och vilja.
All sans och förnuft,
du allt från mig tar.

Dina ögons svarta djup
avslöjar inget,
men slukar likväl…

Mitt hjärta. Katt! Vad gör du!?
Jag vill att du går.
Lämna mitt liv… kvar.




Fri vers av Sune Andersson
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-05-19 11:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sune Andersson
Sune Andersson