Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
11 juni 2018.


Vad var det du ville?

Jag såg att du skrev, att du präntade ner,
någonting som du ville ha sagt till mig.

I svart upp på vitt, balanserat på rader,
du mimade fram dina ord, dessa ord,
som om pennan och papp’ret, de lyssna’ på dig.

Men det var inte så, de var inte menat...


att jag skulle förstå.




Fri vers av Sune Andersson
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-12 00:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sune Andersson
Sune Andersson