Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
19 september 2013


En som en gång vågade

I fuktig dagg på ett busskursfönster
en tidig höstmorgon i Lund,
hade någon tagit sig tid
att skriva ut en stilla tanke:

"Även de som inte vågar leva
dör även dessa någon gång…"

Med vackra skrivstilspräntade ord
hade någon vågat föra ut
sina innersta tankar om liv och död
När sen dagens värme kom
och torkade bort all morgondagg
då suddades detta meddelande ut.

Men någon hade en gång vågat.

En tidig morgon
på ett busskursfönster
någonstans i Lund.




Fri vers (Fri form) av Sune Andersson
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-19 22:28



Bookmark and Share


  Sommarnattsljus
Jättefin!!!
2018-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Sune Andersson
Sune Andersson