Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
13 juni 2018


Ung företagsamhet

Att få vara med om ännu en ny generation, som smittas av ett förhatligt fördärv... utvattnat till att kallas för fri företagsamhet och banala pojkstreck... om än utförda med kniv i hand och med förakt för alla som inte vågar slå tillbaka med hänsyn till förövarens unga ålder...
... är något jag hade hoppats slippa att uppleva, ännu en gång... och så, en gång till.




Fri vers av Sune Andersson
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-13 22:47



Bookmark and Share


  Stay Golden
The poor are soft, easy to step upon, pressure builds, coal turns into steel and so; The sword is born.
2018-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sune Andersson
Sune Andersson