Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Objuden

Är du här ensam
Har alla gått till festen
Du blev ej bjuden




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 311 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-05-20 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream