Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturen slår tillbaka

Det pågår ett inre krig som materialiseras.......
Vår vackra planet
förstörs för att
människor har satt sig
som härskare över naturen.

Alla religioner
handlar om makt
och kontroll. Religioner
skapar hierarkier som leder
till förtryck och våld.

Överhet och underordnade

Människor som tror att de är
något för att de har en titel och
som utnyttjar sin situation genom
att förminska sin nästa.

Avatarer har kommit för att
undervisa och berätta om skapelsen.
De har inte instiftat någon religion
utan det är människor som sett
möjligheten att använda härskar
tekniker för att kunna kontrollera
och få makt.

Vi möter sådana personer på alla
nivåer i vårt samhälle och på vår
jord! När inte deras ord räcker till
så börjar de använda psykiskt och
fysiskt våld. Denna destruktivitet
skapar rädslor och så bildas hierarkier
och diktaturer. Detta sker i familjer, på
våra arbetsplatser, och på regerings
nivå.

Denna kamp och obalans leder till
krig och förstörelse.













Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av WyS VIP
Läst 349 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-20 13:37



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Starkt och bra!
2018-05-21

  Larz Gustafsson VIP
Lyckligtvis är kristendomen inte en religion utan en relation mellan levande Gud och människa.
2018-05-20

  Viksten
Bra och viktig text
2018-05-20
  > Nästa text
< Föregående

WyS
WyS VIP