Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De taggiga,

 

Sätter avtryck utan
att ge intryck

De bör hållas
på avstånd

Tills de skrumpnar
och inte kan sarga
er längre

De förökar sig snabbt
utan att vi kan hitta
motmedel

Deras argument
är trubbiga och
vill skrämma er

Var på er vakt
ty de taggiga
såras er ofta
med ord




Fri vers (Fri form) av Viksten
Läst 249 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2018-05-21 07:22

Författaren Viksten gick bort 2019. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Intryck som icke ger avtryck, men som stannar kvar i tankeverksamheten hos läsare poeten...
2018-05-21

  Poeten Salvador VIP
Avtryck utan intryck, måste funderas på
2018-05-21
  > Nästa text
< Föregående

Viksten
Viksten