Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vägen utav oro

Har du sett vägen
Du borde inte gå dit
Du kan försvinna




Bunden vers (Haiku) av Thestream
Läst 337 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-22 12:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Det behöver sägas! Perfekt!
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream