Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Få nån hem till sängen

släppa taget
känna draget
släppa taget om jaget
vara med i laget

komma loss
ta ett bloss
vem är boss
tro på oss

upp och dansa
våga chansa
satsa på att svansa
tillförskansa

mig fördelar
hos bakdelar
bandet spelar
och vi kelar

få en puss
det är ett plus
kanske nästa buss
uppnå kultstatus

vara med i svängen
de tuffaste gängen
få nån hem till sängen
det är poängen

nån läcker brud –
hud mot hud –
som ger mig gåshud
åh herre Gud...




Bunden vers (Rim) av Tomas Karlsson VIP
Läst 445 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-05-22 20:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Vanitas vanitatum.
2018-05-22
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP