Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från tårna till fingerspetsarna

När jag tänker på dig.
När jag tänker på dig känner jag hur mina tår måste påminna mig om att de finns, så det sticker i dem.
Mina hälar är inte som Akilles, men de är svaga likaväl.
Mina ben måste hålla sig starka, som en pelare för
Mina knän vill inte sluta skaka och de skakar för att du gör dem nervösa.
Mina lår gör ont av illusionen om dina händer som stryker över dem.
Hela den delen av min kropp är så full av liv att benen hade kunnat springa tills jag stupade.
När jag tänker på dig blir det,
I min mage livligt och överfullt av fjärilar, som flyger och fyller hela mig. Jag kan känna deras vingar slå mot mina revben.
I mitt bröst sitter ett hjärta som exploderat och har gjort det svårt att andas, för det har fyllts med blommor. Det gör ont, för alla fjärilar strömmar dit.
Längs hela min ryggrad går det en ilning från minnet av dina fingrar som vandrar upp från svanken till nacken.
Längs mina axlar och armar kan jag känna tryggheten från när du håller om mig.
Det sticker hela vägen ut i fingertopparna, handen som vill bli hållen av din.
Och läpparna. Inte mina, men dina, dem är min Akilleshäl.

När jag tänker på dig, känner jag som detta.
Men när jag inte tänker på dig känner jag dig i varenda cell, varenda nerv, varenda muskel från tårna till fingerspetsarna.




Fri vers av maamanda
Läst 262 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-23 02:28



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det kallas kärlek som du skrev exploderande hjärta blommorna och ilningarna av längtan smärta - sorg och splittersvävande rymder natt !
2018-05-27
  > Nästa text
< Föregående

maamanda