Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkrossad

När giftet sprider sig
finns ingen väg tillbaka
Långsamt
når det alla celler
Avslappnat i dina nerver
Stela vid minsta närhet

Sekunder av stormande lycka
En svepande virvelvind
Dagar av förödelse
för ett ögonblick av total eufori
Åtrå, längtan, omfamnande stunder
Förkrossad






Fri vers av maamanda
Läst 64 gånger
Publicerad 2021-11-14 01:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maamanda