Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vatten

Det är inte okej
att ta på en döende ros
om du
inte kan ge den
vatten




Fri vers (Modernistisk dikt) av maamanda
Läst 187 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-24 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maamanda